O nas

Sva Andreja in Matjaž. Jezersko je pred nekaj leti postalo najin dom in vsak dan sva neskončno hvaležna za odločitev, da najino življenjsko zgodbo zaživiva v tem malem raju na Zemlji. Čeprav je odločitev o selitvi na Jezersko prinesla veliko izzivov, nama je hkrati prinesla tudi številne nove možnosti, priložnosti in ideje.

Od nekaj sva želela več od življenja. In ta »več« za naju ni predstavljala boljša služba, višja plača ali bolj vpliven položaj. Svoje življenje sva želela graditi na najinih srčnih vrednotah: svobodi, pogumu, srčnosti, odkritosti, poštenosti, pomenu skrbi zase, za druge, za Naravo, skrbi za pristne medosebne odnose, predvsem pa zavezi, da najin čas na Zemlji izkoristiva čim bolj smiselno in s svojim delovanjem ta svet morda za koga narediva bolj prijazen in svetel prostor.

In tako je počasi dozorela ideja o trajnostno naravnanih in butičnih doživetjih v gozdu. Prav prostrani gozdovi na Jezerskem so na naju naredili prav poseben vtis, zato sva kar nekaj let tuhtala in iskala načine, kako gozd brez kakršnih koli posegov približati ljudem ter jih spodbuditi, da v tem čarobnem naravnem okolju tudi z najino pomočjo začnejo preživljati več časa, se ustavijo in bolj povežejo s sabo in spoznajo, da je za nepozabno izkušnjo dovolj že to, da samo opazujejo in poslušajo.

Rezerviraj